Arrangementen

Zoek je leuke, hippe en frisse bladmuziek? Hieronder tref je een greep uit de arrangementen van Dirigent Floris aan welke allemaal geschreven zijn omdat ze nèt iets anders zijn dan het standaard repertoire van een koor.

Dirigent Floris vraagt een kleine prijs voor elk arrangement, en je mag deze dan ook net zo vaak kopiëren als dat er koorleden zijn. Alle bladmuziek wordt binnen 24 uur digitaal per mail aan je verzonden.

Arrangement van Loch Lomond, geschikt voor mannenkoor in TTBB zetting. Inclusief piano-partij.

Arrangement van het bekende Beatles nummer "When I'm Sixty Four". De muziek is met een knipoog omgeschreven naar "When I'm Eighty Four" aangezien de meeste mannenkoor leden de 64 reeds gepasseerd zijn. Het arrangement is geschikt voor mannenkoor met TTBB zetting, niveau is eenvoudig, dus uitstekend geschikt voor de "oudere" mannenkoren.

De bladmuziek wordt digitaal geleverd in PDF inclusief pianopartij.

Mooi en compleet koor arrangement van het bekende Edith Piaf stuk Hymne a l'amour, ofwel If you love me, really love me. Deze bladmuziek wordt digitaal in PDF geleverd inclusief piano partij. Hij is geschikt voor mannenkoor in TTBB zetting. 

Arrangement van "Ik zou wel eens willen weten" van Jules de Corte. Wordt digitaal geleverd in PDF inclusief piano partij. Bestemd voor mannenkoor in TTBB zetting.

Tweestemmig arrangement van het bekende lied "Droomland". Geschreven voor mannenkoor, maar zeker ook geschikt voor andere samenstellingen van koren. Wordt geleverd in PDF zonder piano partij.

Vierstemmig arrangement van het Ave Maria als ooit geschreven door Jacob Arcadelt. Leverbaar in SATB of TTBB versie, dus voor zowel mannenkoor als gemengd koor. De PDF wordt digitaal verzonden. Het betreft een a capella arrangement.

Eenvoudig arrangement van "Zing, Vecht, Huil, Bid", geschikt voor driestemmig mannenkoor. Wordt digitaal geleverd, exclusief begeleiding.

Modern arrangement van het lied "Kerstmis" door Herman Finkers uit 1998. Tekst is aangepast waardoor het zeer geschikt is voor koren en dan heb je eens wat anders tijdens de kerst. Wordt geleverd in PDF inclusief piano partij.

Leuk en fris arrangement van het bekende Shakin Stevens kerstlied "Merry Christmas Everyone". De bladmuziek wordt digitaal geleverd in PDF inclusief pianopartij, baspartij en fluit intermezzo.

Deze bladmuziek is beschikbaar voor koorbezetting SATB (sopraan, alt, tenor, bas) of SSAB (sopraan, mezzo-sopraan, alt, bariton).

Vierstemmig arrangement voor Mannenkoor in TTBB zetting. Wordt digitaal via PDF geleverd.